• Καλώς Ορίσατε στην kavalabnb

  • Κερδίστε χρήματα από την οικία σας

Τι κάνει η kavalabnb για εσάς

Αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε τις εκάστοτε προδιαγραφές έτσι ώστε το ακίνητο να είναι σε θέση να ενταχθεί στη βραχυχρόνια μίσθωση σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.
Διαδικασία εγγραφής στο μητρώο ακινήτων

Διαδικασία εγγραφής στο μητρώο ακινήτων

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής καθώς και τη διαδικασία υποβολής της Δήλωσης Βραχυχρόνιας Διαμονής σύμφωνα με τις διατάξεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων.
Συλλογή δεδομένων

Συλλογή δεδομένων

Αξιολόγηση του διαμερίσματός σας και υποβολή προτάσεων για την καλύτερη ανάδειξη των χώρων του. Επιπρόσθετα, αναφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες της οικίας όπως τον αριθμό επισκεπτών, την τοποθεσία και την περιοχή που βρίσκεται.
Σύνταξη κειμένου

Σύνταξη κειμένου

Για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και παράλληλα την καλύτερη αξιολόγηση του ακινήτου, είναι απαραίτητο να αναγράφονται αναλυτικά οι χώροι, καθώς και οι διάφορες άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες που θα είναι ωφέλιμο να γνωρίζουν οι επισκέπτες.
Δημιουργία καταχώρησης

Δημιουργία καταχώρησης

Μια από τις βασικές υπηρεσίες είναι η ορθή δημιουργία καταχώρησης της οικίας σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως η Airbnb, Booking, Homeaway, 9flats κτλ). Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε, να επεξεργαστούμε και να βελτιώσουμε τις καταχωρήσεις, αναγράφοντας όλες τις λεπτομέρειες στις οποίες θέλει να εστιάσει ο επισκέπτης, έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιλέξει την οικία.
Φωτογράφιση οικίας

Φωτογράφιση οικίας

Αναλαμβάνουμε μέσω της επαγγελματικής φωτογράφισης της οικίας σας την ανάδειξη τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων καθώς και τις εκάστοτε παροχές που προσφέρονται. Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη “επαφή” θα που έχει ο υποψήφιος επισκέπτης με την οικία είναι οι φωτογραφίες. Η σωστή και αντιπροσωπευτική λοιπόν φωτογράφιση του σπιτιού είναι από τα πιο σημαντικά κριτήρια που διαμορφώνουν μία καταχώρηση!
Οδηγός οικίας & περιοχής

Οδηγός οικίας & περιοχής

Υλοποιούμε σύμφωνα με την περιοχή της οικίας, τον οδηγό της, που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προς τους επισκέπτες για την καλύτερη διαμονή τους. Βασικός σκοπός είναι η καλύτερη αποτύπωση των παροχών της οικίας και παράλληλα της γύρω περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο, για να γνωρίζουν οι επισκέπτες πού μπορούν να δραστηριοποιηθούν.
Έλεγχος επισκεπτών

Έλεγχος επισκεπτών

Επικοινωνούμε και αξιολογούμε τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Ελέγχουμε το δημόσιο προφίλ τους και συμβουλευόμαστε τις κριτικές που έχουν λάβει από προηγούμενους οικοδεσπότες.
Επικοινωνία με ιδιοκτήτη

Επικοινωνία με ιδιοκτήτη

Συμβουλεύουμε τον ιδιοκτήτη για την αναβάθμιση του χώρου, τη διαμόρφωσή του και επικοινωνούμε μαζί του για την ενημέρωσή του σχετικά με τις κρατήσεις και την κατάσταση του ακινήτου.
Επικοινωνία με τους επισκέπτες

Επικοινωνία με τους επισκέπτες

Είμαστε υπεύθυνοι για την επικοινωνία και τα αιτήματα των επισκεπτών, για τυχόν απορίες που θα προκύψουν. Απαντάμε άμεσα σε όλα τα αιτήματα των επισκεπτών σας και επικοινωνούμε μαζί τους για να διασφαλίσουμε την εγκυρότητα για την κράτηση του ακινήτου σας.
Check-in & Check- out

Check-in & Check- out

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τη γνωριμία μας μαζί του κατά την υποδοχή (check – in) , παραδίδουμε οι ίδιοι τα κλειδιά του ακινήτου, τους ξεναγούμε στους χώρους του ακινήτου και τους αναφέρουμε τις παροχές του. Κατά την αποχώρηση ( check – out) των επισκεπτών, παραλαμβάνουμε τα κλειδιά και προβαίνουμε στον έλεγχο του ακινήτου για τυχόν ζημιές που πιθανόν έχουν προκληθεί.
Καθαρισμός / Προετοιμασία οικίας & Κλινοσκεπασμάτων

Καθαρισμός / Προετοιμασία οικίας & Κλινοσκεπασμάτων

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες για τον καθαρισμό της οικίας σας. Στις υπηρεσίες που παρέχουμε στο platinum πακέτο, ομάδα καθαρισμού επισκέπτεται το ακίνητο, ώστε κατά τη διάρκεια διαμονής και αναχώρησης των επισκεπτών, αυτό να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.
Εξοπλισμός με απαραίτητα

Λογιστική Υποστήριξη

Kavala BNB ©2018 - All rights reserved. Powered by Theofilos.de